Chico ♂

Chico (Sugar & Spice Naughty and Nice) geboren op 8 april 2021. Hij is een lieve reu, en wat rustiger dan je zou verwachten van een miniatuur bull terriër. In het nest was hij de laatste die zijn ogen open deed. Wel konden we snel aan hem zien wat voor karaktertje hij zou krijgen. 


Hij geeft heel goed aan wat hij wel wil en wat hij niet wil. We hebben er dan ook voor gekozen om hem te plaatsen bij een rustige jongeman die goed past bij het karakter van Chico. Hij heeft zich tot nu ontwikkelt in een rustig, vrolijk en nieuwsgierig mannetje.


Samen met zijn eigenaar gaat hij graag op avontuur en maakt hij lange wandelingen in de natuur. Ook is Chico aanhankelijk en kroelt hij echt heel veel. Maar het blijft een bulletje en neemt z'n baasje nogal eens in de maling door hem te laten denken dat hij wil kroelen, maar dan begint hij met stoeien. Ondanks de blauwe plekken en de krassen, zijn ze samen echte soulmates.


Chico's leven zit vol liefde en humor. Wij als fokker zijn zeer tevreden met deze match. We zien echt dat hij zijn gouden mandje daar heeft. 


Sire: Happy Little Fellows Rambunctious

Dame: Dizzy Dragon Naughty Nice

Kennel: Naughty and Nice


PLL: x

LAD: Clear

LP: Clear


ChicoMijn Familie